Οι καρναβαλιστές έκαναν βόλτα στο ΟΑΚΑ (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Οι καρναβαλιστές έκαναν βόλτα στο ΟΑΚΑ (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

atmatsidisΤο συνθηματάκι ήταν ξεκάθαρο: «Δεν πήγαμε στην Πάτρα, μείναμε εδώ, να δούμε τον καρνάβαλο…». Παραμονές της καθαρής Δευτέρας του 2000, μια μέρα σαν σήμερα και λίγα μόνο 24ώρα έπειτα από την εντυπωσιακή πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακό για το κύπελλο με 3-0, οι δύο ομάδες έμελε να συναντηθούν ξανά. Αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, με γηπεδούχους τους «κόκκινους» και με μοναδικό στόχο ένα: να πάρουν το…αίμα τους πίσω. Ετσι, εμφανίστηκαν καρναβαλιστές στο ΟΑΚΑ για να γίνουν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες του θείου.

Ο μεγάλος Αγγελάκης, πρωτοπαλίκαρο της παράγκας και έπειτα από χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος του Αρη Θεσσαλονίκης, ήταν εκείνος που έδινε τον ρυθμό. Σαν άλλος…Αλκης Στέας, παρουσίαζε το μεγάλο σόου. Είναι το ματς που ο Ολυμπιακός πήρε δύο πέναλτι δίχως να καταλάβει ουδείς τι έγινε. Που η ΑΕΚ κόπηκε με οφσάιντ έστω και αν καλύπτονταν από δύο και τρεις παίκτες ο επιθετικός. Που το ματς δεν θα τελείωνε, εάν δεν καλύπτονταν η ήττα με 3-0 που υπέστησαν πριν από λίγες ημέρες.

Ετσι, γράφτηκε ακόμα μια περήφανη σελίδα στην ιστορία αυτών των αναμετρήσεων. Αυτό που έμεινε περισσότερο απ’ όλα, ήταν το ξέσπασμα του Ηλία Ατματσίδη στο πέναλτι, στο ημίχρονο και στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Ατματσίδης είχε αποσυρθεί ήδη από την Εθνική ομάδα διαμαρτυρόμενος για την παράγκα και είχε μπει στο στόχαστρο. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η ΑΕΚ δεν τον προστάτεψε (όπως και πολλούς άλλους) και δόθηκε βορά στο αδηφάγο σύστημα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”fml65eGDiFo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”_rxzi_iKTKY” width=”600″ height=”350″]

atmatsidis-kapsis-dellas kopitsis-petkov-atmatsidis-ciric nikolaidis pathiakakis-atmatsidis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X