
Καταγγελία του Σωτήρη Βοργιά για Ευαγγέλου και Τσαγκαράκη
Σε μία τρομακτική καταγγελία προχώρησε ο πρώην διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ, Σωτήρης Βοργίας, για τα όσα έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea και το γκολ των Πειραιωτών που σκανδαλωδώς μέτρησε!
Συζητώντας με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο πρώην διαιτητής, αποκάλυψε ότι ο διαιτητής Ευαγγέλου είπε στον VARίστα Τσαγκαράκη «είναι γκολ, έλα, τελείωνε»! Και πρόσθεσε ο κ. Βοργιάς: «Αντί να του πει ο VAR, δηλαδή, αν μετράει ή όχι το γκολ, έγινε το ανάποδο. Αν ο κ. Λανουά έβγαζε τη συνομιλία στον αέρα, θα είχαμε εικόνα για το τι ακριβώς ειπώθηκε. Με γυμνό μάτι φαίνεται ότι είναι οφσάιντ! Όλοι το βλέπουμε! Ακόμη και τον Μαρινάκη αν ρωτούσαμε, οφσάιντ θα έλεγε».
Νωρίτερα είχε αναφέρει σχετικά με το VAR: «Να σας θυμίσω ότι μέχρι σήμερα το VAR το πληρώνει η Πολιτεία. Όχι οι ομάδες. Άρα σκοπός είναι το κέρδος. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν το λάθος υπέρ τους. Στο Καραϊσκάκη δεν είναι μόνο η φάση του οφσάιντ. Είναι και άλλες, που πάνε υπέρ όπου έχουμε πάρει την εντολή ή το μήνυμα ότι έχουν αλλάξει, πλέον, τα πράγματα και δεν πρέπει να γίνει λάθος ούτε ένα αράουτ! Είδατε τι έγινε με τον Παναθηναϊκό, που αδικήθηκε στην πρεμιέρα. Το χθεσινό είναι δείγμα της δυναμικής των ”δύο” πια στο ποδόσφαιρο, δηλαδή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ».
Ακούστε αναλυτικά:
Πηγή: sportfm.gr
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ δεν είχε συμμετοχή στο έπος της Εθνικής στην Σκωτία!
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Υπάρχει νέα παράγκα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έφαγε… πιστολιές και είναι στο -7» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε η διακοπή, μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επωφελήθηκαν» (VIDEO)
- Το υπό εξέταση πλάνο του Αλμέιδα και η ανάγκη για αποτελεσματικότητα στις επιστροφές



Σπάθας: Επανεξελέγη… πανηγυρικά στην ΕΠΣ Πειραιά – «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε…»

Αδελφός Κατσούρη: «Είμαστε απογοητευμένοι, πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση – Είναι ταμπού να τιμωρούμε αστυνομικούς;»

Στην… πίεση το Open: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τα οικονομικά του καναλιού

Αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για την υπόθεση της δολοφονίας Κατσούρη!

Γιδόπουλος: «Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι άρρωστη, πρέπει να γίνει μία γροθιά»