Η τελευταία μεγάλη αναλαμπή (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Η τελευταία μεγάλη αναλαμπή (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

leonardoΗ ΑΕΚ ακόμα και στα χειρότερα της, παρέμενε τεράστιο μέγεθος. Ομάδα με πολύ βαριά φανέλα, που προκαλούσε τρόμο στους αντιπάλους της. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και μια μέρα σαν σήμερα του 2012, όταν η Ενωση υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό στάδιο. Η νίκη με 2-0 και η πειστική και τσαμπουκαλεμένη εμφάνιση από τον Κωστένογλου και τους παίκτες του, αποτέλεσαν την τελευταία μεγάλη στιγμή που έχει αυτός ο σύλλογος. Μέχρι την επόμενη.

Εκείνο το βράδυ, όλα είχαν εξελιχθεί ιδανικά. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δείξει από νωρίς πόσο ήθελαν το παιχνίδι. Περιόρισαν τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο, είχαν δοκάρι με τον Σιαλμά. Ωστόσο, το γκολ ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λεονάρντο, που έπιασε στον ύπνο τον Καρνέζη. Η ΑΕΚ είχε πάρει προβάδισμα και ο κόσμος, οι περισσότεροι από 20.000 θεατές που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ πανηγύριζαν έξαλλα.

Με σωστή τακτική η ΑΕΚ διασφάλισε το προβάδισμα της και δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να απειλήσουν την εστία του Κωνσταντόπουλου. Και σε μια γρήγορη αντεπίθεση, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο μικρός, που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έδειχνε πως το μέλλον του ανήκει, αλλά απαιτήθηκε να παραχωρηθεί για να βρεθούν έσοδα το καλοκαίρι του ’12. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη, στην τελευταία πραγματικά μεγάλη στιγμή στην αγωνιστική ιστορία της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”GlTzO4g1dcU” width=”600″ height=”350″]

sialmas makos-leonardo-kontoes klonaridis panigiriko

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X