Ακόμα ένας του ΠΑΟΚ στην... αγκαλιά του Πάμπλο Γκαρσία
Συνεχίζονται τα πάρε-δώσε του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ατρόμητος είναι κοντά στον Χάρη Τσιγγάρα.
Συγκεκριμένα, υπάρχει καταρχήν συμφωνία σε επίπεδο ομάδων, ενώ είναι κοντά να συμβεί το ίδιο και με την πλευρά του παίκτη.
Το deal των δυο πλευρών μάλιστα θα αφορά κανονική μεταγραφή και συμπεριλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης στον «δικέφαλο του Βορρά», το ύψος του οποίου είναι ακόμη προς διαπραγμάτευση.
Ο 24χρονος Τσιγγάρας θα ενσωματωθεί άμεσα στον Ατρόμητο, προερχόμενος από μια σεζόν με 25 συμμετοχές (1 γκολ και 1 ασίστ) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Κυριακόπουλος παίζει γερά για την ΑΕΚ, έρχονται και άλλες προτάσεις στο τραπέζι για αριστερό μπακ!
- Ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε ξανά όλη την αλήθεια για τις μεταγραφές: «Μου είπαν οι αρμόδιοι δεν έχουμε ανάγκη από παίκτη, αν βρεθεί αξιόλογος σε οποιαδήποτε θέση θα πάρουμε!» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Ο Μπέμπεκ έβγαλε 5 χιλιάρικα και πληρωμένα όλα, κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα!» (VIDEO)
- Ξέσπασε ο Μάριος Ηλιόπουλος: «Είναι ντροπή να λένε ότι δεν ξοδεύω χρήματα για να πάρω αριστερό μπακ και κρατάω 3 παικταράδες που κάνουν 40 εκατ.ευρώ!» (VIDEO)
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ messages για το ματς με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου – Καπετανάκο (VIDEO)
Ο κόσμος στα Σπάτα ζήτησε από τον Αλμέιδα ενότητα και την παραμονή του στην ΑΕΚ!
Μπλέξαμε και η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει με καθαρές λύσεις
Ντουράντ: «Ε όχι και να λέτε ότι μειώθηκε η απόσταση από τις ΗΠΑ στο μπάσκετ!»
Επιστροφή έκπληξη στην τηλεόραση – Παρουσιάστρια παίρνει ξανά εκπομπή!