Σκόραρε ο Ντόμπος, εξάρα η ΑΕΚ (VIDEO)

Σκόραρε ο Ντόμπος, εξάρα η ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dobosΟ Αντον Ντόμπος ήρθε ξανά στο προσκήνιο μέσα από τη βράβευση του στον χορό της Original. Τιμήθηκε για την προσφορά του στην ΑΕΚ, για όσα έκανε φορώντας την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, αλλά κυρίως όσα έκανε έπειτα. Βλέπετε, ο Ρουμάνος έπαιξε για δύο σεζόν και σε αυτές έπαιξε 41 ματς, σκοράροντας πέντε φορές. Μια από αυτές συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1997, όταν ο Ντόμπος ήταν ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» σκόρερ της επιβλητικής νίκης επί του Αθηναϊκού με 6-1.

Ο Ρουμάνος είχε σκοράρει με τη…σπεσιαλιτέ του. Δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, καθώς το δεξί πόδι του Ντόμπος εξαπέλυε…κεραυνούς. Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση της ΑΕΚ, ο Ντόμπος πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας. Το σκορ είχε ανοίξει με κεφαλιά ο Μπατίστα, ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραραν ακόμα οι Μαρτσέλο, Νικολαϊδης και Κωστής (δύο φορές μάλιστα), διαλύοντας τον άμοιρο Αθηναϊκό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”6jm9xfXdICo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”23SpfQkCm78″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X