Συγκλονιστική μπάλα με σόου Τσιάρτα (VIDEO)

Κορυφή η ΑΕΚ, κορυφή και ο Τσιάρτας με προσωπικό σόου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiartas1Αν και τα τελευταία χρόνια η «μετανάστευση» Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό αποτελεί εύκολη διαδικασία, κατά τη δεκαετία του ’90 μόνο απλό δεν ήταν. Κάθε Ελληνας ποδοσφαιριστής, όσο μεγάλο ταλέντο και αν ήταν, περνούσε από το «μικροσκόπιο» για να εγκριθεί η μετακίνηση. Ειδικά όταν επρόκειτο για μεταγραφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην Σεβίλλη, πόρτα που άνοιξε ο Βασίλης Τσιάρτας το 1996. Με εμφανίσεις όπως αυτή που έκανε μια μέρα σαν σήμερα του 1995, οδηγώντας την ΑΕΚ σε θριαμβευτική επικράτηση επί του Ιωνικού με 6-0.

Το τρομερό είναι πως η ΑΕΚ είχε μείνει καθηλωμένη στο μηδέν από την ομάδα της Νίκαιας μέχρι το 50’. Όταν πήρε μπροστά η μηχανή, τότε παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα της. Ο Μπατίστα άνοιξε το σκορ και ο Τσιάρτας διπλασίασε τα «κιτρινόμαυρα» τέρματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο «Μό-Τσιάρτας» πέτυχε ακόμα δύο γκολ, ένα ακόμα ο Ντανιέλο και το ομορφότερο (έπειτα από προσπάθεια των Τσιάρτα και Μπατίστα) από τον Χρήστο Κωστή.

Με το χατ τρικ εκείνης της ημέρας, ο Τσιάρτας είχε ανέβει ξανά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και επί της ουσίας σφράγισε το διαβατήριο για τη μετακίνηση του στην Ανδαλουσία. Η ΑΕΚ βέβαια είχε χάσει το προβάδισμα στο πρωτάθλημα και βρισκόταν στο κυνήγι του Παναθηναϊκού, καθώς λίγες ημέρες πριν είχε σκοντάψει στην Καλαμάτα σε ένα πολύ περίεργο παιχνίδι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”SzQowAgIR9I” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X