Μια διδακτική ιστορία

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμειναν ακόμα εννιά. Εννιά διαβολεμένα 90λεπτα για να ολοκληρωθεί αυτή η παρωδία που λέγεται συμμετοχή της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική. Να φύγει αυτός ο χρόνος, που έτσι και αλλιώς δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Μόνο γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Κατά τα άλλα, πρόκειται για μια χαμένη σεζόν, με κάποια μεγάλα χαμένα στοιχήματα για την ΑΕΚ. Κορυφαίο κατά την άποψη μου ο Δέλλας, που δεν δείχνει ακόμα έτοιμος για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Και μαζί του, συμπαρέσυρε πολλά παιδιά.

Φαινόταν από το καλοκαίρι ακόμα, πως αυτή η ομάδα δεν είχε το ταλέντο της περυσινής για παράδειγμα. Πως όταν υπήρχε η έμπνευση πως η ΑΕΚ θα κέρδιζε την κατηγορία με τα ταλεντάκια του Πηλίου και τους λίγους έμπειρους, θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιπέτειες. Γι’ αυτό άλλωστε και έσπευσαν στο φινάλε των μεταγραφών για ενίσχυση και ο πανικός οδηγεί πάντα σε λάθη.

Αυτό συνέβη και με τον Ηρόδοτο. Για ακόμα μια φορά ο Δέλλας έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί ένα παιχνίδι που στραβώνει για την ΑΕΚ. Δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις, έμεινε εγκλωβισμένος στα ίδια και στα ίδια: να βάζει συνεχώς τους ίδιους, να επιχειρεί να βαπτίσει παίκτες σε θέσεις που δεν ξέρουν, να αξιοποιήσει το ρόστερ του και να δώσει ευκαιρίες αξιολόγησης σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Είναι ξεκάθαρο στη δική μου σκέψη, πως οι 25 από τους 31 που ανήκουν στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να έχουν θέση στην ομάδα της νέας σεζόν. Είμαι σχεδόν βέβαιος πως κανείς δεν μπορεί να είναι μέλος της ομάδας που θα επιχειρήσει να κατακτήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα. Και αν αυτό συμβεί, θα πρέπει να είναι υπό προϋποθέσεις. Ετσι, το ματς με τον Ηρόδοτο δεν προσέθεσε τίποτα περισσότερο στην άποψη μου για τη φετινή ΑΕΚ.

Το θέμα είναι το μέλλον. Πως η ΑΕΚ θα μάθει από τα λάθη που έγιναν και δεν θα καίει τα χαρτιά της. Πως δεν θα κάνει ξανά ομάδα μιας χρήσης, αλλά θα έχει παίκτες με παρόν και μέλλον. Οι περισσότεροι εκ των μεταγραφών που έχουν γίνει, δείχνουν πως έχουν τα στοιχεία. Για κάποιους έχω ερωτηματικά. Αλλά απαντήσεις μπορούν να δοθούν μόνο μέσα στο γήπεδο από τους ίδιους.

Το μπαλάκι περνά τώρα σε όσους σχεδιάζουν την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης και ο Μπάγεβιτς έχουν αφήσει εν λευκώ τον σχηματισμό της ομάδας στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η ΑΕΚ πληρώνει ήδη λανθασμένες επιλογές του περασμένου καλοκαιριού. Ας δουν τι έκαναν και ας φροντίσουν να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη. Γιατί τότε δεν θα υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X