Τότε που είχε τον Ηρόδοτο για…πλάκα (ΦΩΤΟ)

Τότε που είχε τον Ηρόδοτο για…πλάκα (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros13Μπορεί η ΑΕΚ να υποδέχθηκε σήμερα τον Ηρόδοτο για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, ωστόσο κατά το παρελθόν είχαν υπάρξει συγκρούσεις των δύο ομάδων. Μόνο που τότε η ΑΕΚ δεν είχε κανένα ζήτημα να κάνει…πλάκα με την ομάδα της Κρήτης. Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 1983, στην πρώτη αναμέτρηση της Ενωσης με τον Ηρόδοτο για το κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου οι «κιτρινόμαυροι» – έστω και αν έπαιξαν στο…ρελαντί – καθάρισαν την πρόκριση επικρατώντας με 3-1.

Η ΑΕΚ είχε μπει δυνατά στο παιχνίδι και είχε πάρει προβάδισμα με γκολ του Θωμά Μαύρου, ενώ λίγο έπειτα ο Ντίνος Μπαλλής διπλασίασε τα «κιτρινόμαυρα» τέρματα. Ο Θ(ε)ωμάς σκόραρε ξανά (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι) στο δεύτερο μέρος και η ΑΕΚ δεν θορυβήθηκε από τη μείωση του σκορ από τον Πατεμτζή. Στη ρεβάνς του Ηρακλείου, η Ενωση είχε επικρατήσει με 6-0, με τον Μαύρο να σκοράρει πέντε φορές και τον Αρδίζογλου μια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

mavros14 ballis senekovic-mavros mavros15

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X