Στο φινάλε είναι πάντα πιο γλυκό (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στο φινάλε είναι πάντα πιο γλυκό (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kostenoglou-rait-katsouranisΟι νίκες της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού έχουν πάντα μεγάλη σημασία. Αλλά γίνονται πολύ πιο μαγικές, είναι πολύ πιο γλυκές, όταν επιτυγχάνονται στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Όπως ακριβώς συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 2003, με την Ενωση να γκρεμίζει την «κόκκινη παράγκα» και να κάνει πάρτι στα δικά της…μέρη, στη Ριζούπολη παίρνοντας τη νίκη με 2-1, χάρη στο γκολ του Κώστα Κατσουράνη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Βέβαια, έστω και αν απαιτήθηκε να φτάσει το ματς στο τελευταίο λεπτό για να κριθεί, η ΑΕΚ ήταν καταφανώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε στήσει αριστοτεχνικά την ομάδα που κυριάρχησε σε όλο το γήπεδο. Ο Μπορμπόκης έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, σέρβιρε υπέροχα στον Νικολαϊδη και εκείνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έφυγε στο πέταλο που φιλοξενούσε τους φίλους της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δεκάδες ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα του Κατεργιαννάκη. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν τυχεροί και σε ένα χαμένο σουτ, ο Γιαννακόπουλος πετάχθηκε και με προβολή νίκησε τον Χιώτη. Το ματς έδειχνε να οδεύει προς την ισοπαλία, μέχρι το 95’. Ο Μπορμπόκης κατέβασε τη μπάλα, την πέρασε στον άξονα στον Κατσουράνη που έκανε κάθετη κίνηση και εκείνος με δυνατό σουτ, την έστειλε να μπει και να βγει από τα δίχτυα. Το πάρτι (στις 9 του Μάρτη), μόλις είχε ξεκινήσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”nMLA65QclGg” width=”600″ height=”350″]

nikolaidis20 kosmos18 nikolaidis21 zagorakis3 katsouranis zagorakis4 bajevic11 granitsas granitsas1 kosmos19

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X