
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον
Χθες το είπε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, σήμερα το επισημοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο Νίκλας Ελίασον, ο MVP της περσινής ΑΕΚ, επέκτεινε το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο με αύξηση αποδοχών και πλέον δεσμεύεται μέχρι το 2028.
Έτσι, η διοίκηση του Μάριου Ηλιόπουλου τον επιβράβευσε για την αφοσίωση και την σημαντική προσφορά του και του επέκτεινε το συμβόλαιο, ενώ του έδωσε περισσότερα χρήματα. Η συμφωνία αυτή μάλιστα είχε ολοκληρωθεί πριν φύγει η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον Νίκλας Ελίασον έως το καλοκαίρι του 2028.
Ο Νίκλας Ελίασον ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022 – 23, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή αγωνιστική περίοδο όσον αφορά στην προσωπική του απόδοση.
Συνολικά ο ακραίος άσος έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας σε 77 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 φορές και έχοντας βγάλει 21 ασίστ»
Πάνος Λούπος: Τα διδάγματα από την Εθνική και η στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ δεν είχε συμμετοχή στο έπος της Εθνικής στην Σκωτία!
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Υπάρχει νέα παράγκα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έφαγε… πιστολιές και είναι στο -7» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε η διακοπή, μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επωφελήθηκαν» (VIDEO)
- Το υπό εξέταση πλάνο του Αλμέιδα και η ανάγκη για αποτελεσματικότητα στις επιστροφές



Σπάθας: Επανεξελέγη… πανηγυρικά στην ΕΠΣ Πειραιά – «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε…»

Αδελφός Κατσούρη: «Είμαστε απογοητευμένοι, πάνε να κουκουλώσουν την υπόθεση – Είναι ταμπού να τιμωρούμε αστυνομικούς;»

Στην… πίεση το Open: Καταγγελία στο ΕΣΡ για τα οικονομικά του καναλιού

Αποφασίζει ο Αρειος Πάγος για την υπόθεση της δολοφονίας Κατσούρη!

Γιδόπουλος: «Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι άρρωστη, πρέπει να γίνει μία γροθιά»