Προπονήθηκε ο Μπρέσεβιτς και μπήκε στην αποστολή για Ηρόδοτο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΟ Ιβαν Μπρέσεβιτς έτσι κι αλλιώς δεν είναι από τους παίκτες που βάζει εύκολα το όνομα του στο απουσιολόγιο από ένα ματς. Ακόμα και αν υποφέρει από τραυματισμό. Πολύ περισσότερο τώρα, που πρόκειται για μια απλή ίωση. Ο Μπρέσεβιτς ένιωθε πολύ καλύτερα σήμερα και έδειξε στον Δέλλα πως μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής. Βεβαίως ο τεχνικός της ΑΕΚ συμπεριέλαβε κανονικά τον Κροάτη επιθετικό στην αποστολή. Όμως θα περιμένει μέχρι και την αυριανή τελευταία προπόνηση, προκειμένου να σιγουρευτεί πως ο Μπρέσεβιτς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την ίωση. Γι αυτό άλλωστε πήρε στην αποστολή και τον Πόποβιτς και τον Ράμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Δέλλας για το ματς της Κυριακής: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Κάτσικας,  Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Ντακόλ, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ράμα, Ρόβας, Παληαρούτας, Τζανετόπουλος και Τζάθας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X