Θετικά σχόλια για την εμφάνιση του Ιμπραϊμι με την Εθνική Σκοπίων

Θετικά σχόλια για την εμφάνιση του Ιμπραϊμι με την Εθνική Σκοπίων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

det_ibraimiΓια τον Μπεσάρτ Ιμπραϊμι έχετε διαβάσει από το enwsi.gr. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι υπαρκτό αφού ο Σκοπιανός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με την Ένωση Παραλιμνίου και μάλιστα κλήθηκε στην εθνική ομάδα. Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα φόρεσε την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος παίζοντας για μισή ώρα, στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εικόνα του στο γήπεδο ήταν αρκετά καλή για να αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από τον προπονητή του, αλλά και από το σύνολο του τύπου. Μάλιστα ο Ιμπραϊμι είχε συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα των Σκοπίων, αφού έκανε την μπαλιά μέσα στην περιοχή, όπου η ομάδα του κέρδισε πέναλτι στο 72ο λεπτό. Τα Σκόπια επικράτησαν 2-1 της Λετονίας και ο Ιμπραίμι πήρε θετικό βαθμό για την συνολική εικόνα του στο γήπεδο.

Οι μετοχές του δείχνουν να ανεβαίνουν καθημερινά, αφού έχει σημειώσει έξι γκολ σε πέντε παιχνίδια με το Παραλίμνι και στην ΑΕΚ σκέφτονται αν θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X