Ο λόγος που η ΑΕΚ επέμεινε και συμφώνησε από τώρα με τον Ντούνη

Ο λόγος που η ΑΕΚ επέμεινε και συμφώνησε από τώρα με τον Ντούνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntounisΟ Μάρκος Ντούνης θα φοράει κιτρινόμαυρα από τη νέα σεζόν και το το enwsi.gr σας εξηγεί τον λόγο για τον οποίο ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέμενε να εξασφαλίσει από τώρα τη συμφωνία με τον παίκτη του Πανιωνίου.

Ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι σαφής. Να ενισχύσουν το ρόστερ με ό, τι καλύτερο υπάρχει σε νεαρή ηλικία στο πρωτάθλημα της Super League, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα, η οποία θα πετύχει άμεσα την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία και έναν χρόνο μετά θα είναι ικανή (εννοείται με τις κατάλληλες προσθήκες) να πρωταγωνιστήσει. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης έχουν τεράστια εμπειρία απ’ το χώρο και μπορούν να εντοπίσουν με ευκολία σε ποιες θέσεις η ομάδα έχει ελλείψεις και που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Το γεγονός ότι στα άκρα της επίθεσης υπάρχουν ελάχιστες λύσεις για την επόμενη σεζον είναι δεδομένο, όπως επίσης δεδομένο είναι και το ότι του χρόνου θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέμενε να ολοκληρώσει από τώρα τη μεταγραφή του Μάρκου Ντούνη.

Με βάση τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι ο μοναδικός “καθαρός” εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει θέση βασικού στη Football League. Ο Πόποβιτς δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ και ο Δημήτρης Γροντής  φαίνεται να αποδίδει καλύτερα στον άξονα (αν και ως εναλλακτική λύση μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα). Ο Ράμα με τον Μούργκα δεν κατάφεραν να δείξουν ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω τους η ΑΕΚ κι έτσι οι επιλογές για τα άκρα όλο και μειώνονται. Ο Χρήστος Αραβίδης είναι ένας επιπλέον ποδοσφαιριστής που διαθέτει την ικανότητα να προσφέρει (και) στα πλάγια, ενώ με τη μεταγραφή του Μάρκου Ντούνη, η Ένωση έχει πλέον μια ακόμα σημαντική λύση στα “φτερά” της γραμμής κρούσης, χωρίς φυσικά να αποκλείεται η παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X