Κουζινός στο enwsi.gr : "Ικανός για το επόμενο βήμα ο Ντούνης"

 Ο Μάρκος Ντούνης αποκλειστικά στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NTOUNIS 2Ο Μάρκος Ντούνης πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ από το καλοκαίρι, μετά την προφορική συμφωνία που φαίνεται να προέκυψε με την Ένωση. Στο ραντεβού του ιδίου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον ατζέντη Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ντούνης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Πανιώνιο σε ηλικία 14 ετών. Τότε είχε ζητήσει να δοκιμαστεί. Προπονητής της ομάδας τότε ήταν ο Δημήτρης Κουζινός που αμέσως αντιλήφθηκε ότι είχε να κάνει με μια εξαιρετική περίπτωση. Και όπως λέει στο enwsi.gr «κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα παιδί με φοβερά χαρακτηριστικά».

Ο Κουζινός δούλεψε με τον πιτσιρικά τότε Ντούνη, τον ανέβασε στις επόμενες ομάδες, ενώ τον είχε ποδοσφαιριστή και στην Κ20 του Πανιωνίου, πριν δύο χρόνια. «Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκος ήταν ένα παιδί που του άρεσε πολύ να δουλεύει στο γήπεδο. Ήταν χαμηλών τόνων και αρκετά ντροπαλός. Στο γήπεδο έβλεπα έναν παίκτη που είχε όλα τα στοιχεία να εξελιχθεί στο μέλλον».

Είναι χαρακτηριστική μια ιστορία που εξιστόρησε ο προπονητής της Κ17 της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όταν έδινε εξετάσεις για να πάρει το δίπλωμα UEFA A. «Μας είχαν βάλει μια εργασία για τους παίκτες με τους οποίους δουλεύαμε εκείνο το διάστημα. Και έπρεπε να δηλώσουμε κάποια παιδιά που ξεχωρίζουν. Έγραψα για τον Μάρκο, αυτό έγινε το 2008. Και σήμερα βλέπουμε την εξέλιξη του».

Στο γήπεδο φέτος ο Ντούνης έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του, παίζοντας σε περισσότερες από μια θέσεις της επίθεσης. Κυρίως από τα δεξιά.  Ο Δημήτρης Κουζινός εξηγεί ότι ο 22χρονος μέσος είναι σε θέση να βοηθήσει όπου του ζητηθεί. «Θα έλεγα ότι ο Μάρκος μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός. Άλλωστε όποιος τον παρακολουθεί κάθε εβδομάδα θα καταλάβει αυτό που λέω. Μπορεί να παίξει με πλάτη, έχει καλή πρώτη πάσα και είναι εξαιρετικός και χωρίς την μπάλα. Όπως κάθε νέο παιδί έτσι και ο Ντούνης πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι του για το δικό του καλό».

Όσο αφορά για το αν μπορεί να σταθεί σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος. «Δεν νομίζω ότι θα έχει προβλήματα. Αν δουλευτεί σωστά και εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι που θα είναι καθημερινά μαζί του τα καλά του στοιχεία, θα έχουν στην διάθεση τους έναν παίκτη εξελίξιμο που θα μπορέσουν να πάρουν πολλά πράγματα. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος που χρειάζεται σε κάθε παίκτη. Δεν τον επηρεάζει αρνητικά, γιατί ξέρει να εκμεταλλευέται τα πλεονεκτήματα του».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X