«Αυτό το όνειρο, είναι δική μας υπόθεση»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Το όνειρο του γηπέδου συνεπαίρνει όλους τους ΑΕΚτζήδες. Αλλά τώρα, μέσω της συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ξεκινά επίσημα την προσεχή Τετάρτη, αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πράξη. Από το Ενωσίτικο κάλεσμα, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Και γι’ αυτό, η προωθητική καμπάνια που ετοιμάζει η ΑΕΚ, στοχεύει ακριβώς στην «κιτρινόμαυρη» καρδιά του κάθε φιλάθλου της ομάδας. Χτυπά στο συναίσθημα και θέλει να κάνει συμμέτοχο κάθε Ενωσίτη.

Τα βασικά σλόγκαν που θα χρησιμοποιηθούν είναι προς αυτή την κατεύθυνση: «Αυτό το όνειρο, είναι δική μας υπόθεση» και «το μεγάλο μας όνειρο, στα δικά μας χέρια». Ο Μελισσανίδης έχει ψάξει πολύ αυτές τις ατάκες, του αρέσουν πολύ και γι’ αυτό επιθυμεί να είναι ο άξονας του ανοίγματος προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Φιλοδοξεί πως κάθε Ενωσίτικο σπίτι, θα έχει έστω και μια μετοχή, έστω και ένα λιθαράκι για το χτίσιμο της «Αγίας Σοφίας».

Η έναρξη της διαδικασίας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται να συνδυαστεί και με τις εξελίξεις που θα φέρουν την πολυπόθητη οικοδομική άδεια. Στην ΑΕΚ αναμένουν την υπογραφή του ΥΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, ώστε να ξεκινήσει η διαδρομή της νομοθετικής ρύθμισης προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Επίσης, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και η έγκριση από την ΓΓΑ για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X