Καρνιάτης: "Yπέροχο συναίσθημα να σκοράρεις κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα"

Καρνιάτης: "Yπέροχο συναίσθημα να σκοράρεις κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÃÉÏÓ ÍÉÊÏËÁÏÓ - ÁÅÊΟ σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Αγίου Νικολάου κόντρα στην ΑΕΚ, Δημήτρης Καρνιάτης έκανε δηλώσεις στο grandsport.gr και μίλησε για τα συναισθήματά του με το γκολ απέναντι στην Ένωση, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του.

«Τα λόγια νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να σκοράρεις κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Μακάρι αυτό να συνδυάζονταν και με ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα ήταν ότι καλύτερο».

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Άγιο Νικόλαο είπε: «Σίγουρα δεν έχουν πάει τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Η απειρία κόστισε τελικά αλλά και η εμπειρία θέλει χρόνο. Έχουμε κερδίσει πολλά από την παρουσία μας στην Γ΄Εθνική και αυτό θα φανεί με τον καιρό. Τελικά δε φτάνει μόνο το αγωνιστικό, χρειάζεται εμπειρία και να αντιμετωπίζεις τα στραβά αποτελέσματα με ηρεμία. Η κατηγορία είναι δύσκολη και έγινε ακόμη δυσκολότερη μετά τον Γενάρη όπου οι αντίπαλοί μας ενισχύθηκαν πάρα πολύ, κάποιοι περισσότερο από ότι το καλοκαίρι. Οι ομάδες της Αθήνας δείχνουν δυνατές, έμπειρες και φαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς μετράει σε αυτή την κατηγορία. Παρόλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορική φανέλα που φοράμε να αγωνιστούμε μέχρι τέλος, με αξιοπρέπεια και ήθος».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X