Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στην Ρόδο για φιλανθρωπικό αγώνα (ΦΩΤΟ)

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στην Ρόδο για φιλανθρωπικό αγώνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

F1 AFISAΗ ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ θα βρεθεί αύριο (7/3) στην Ρόδο για να δώσει μία ημέρα μετά (8/3) φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον ΑΕΡ Αφάντου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον συγκεκριμένο αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της 3χρονης, Ελπίδας Αλεξίου που πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων “Ελπίδα”.

Την πρόσκληση στους παλαίμαχους της Ένωσης έκανε ο σύνδεσμος βετεράνων-αιμοδοτών ποδοσφαιριστών από την Άφαντο (περιοχή από την οποία κατάγεται και η μικρή Ελπίδα). Οι “κιτρινόμαυροι” δε θα μπορούσαν να πουν όχι σε ένα μία τόσο ευαίσθητη πρόσκληση και έτσι θα βρεθούν από αύριο και για τρεις ημέρες (7-9/3) στο νησί της Ρόδου.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών-αιμοδοτών Αφάντου, Πανορμίτης Μπακίρης.

F3 PANORMITIS

Παράλληλα από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών-αιμοδοτών Αφάντου θα τιμηθεί ο Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος δε θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς δεν ανεβαίνει σε αεροπλάνα και θα φτάσει ακτοπλοϊκός στην Ρόδο. Ο “Νέστορας” επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Μπακίρη Πανορμίτη και κανόνισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού του.

f2 NESTOR OLOI

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X