O Τσιρίλο επιστρέφει στην 11άδα, τι δοκίμασε σήμερα ο Δέλλας στα Σπάτα

O Τσιρίλο επιστρέφει στην 11άδα, τι δοκίμασε σήμερα ο Δέλλας στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cirillo popovic korderoΟι απουσίες των Σταθάκη και Πεταυράκη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρόδοτο, σίγουρα αλλάζουν αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας μάλιστα σήμερα στην δοκιμή 11άδας που έκανε στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης έδειξε πολλά. Και εν ολίγοις αποκάλυψε τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τους Κρητικούς στο ΟΑΚΑ, παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ.

Στα στόπερ την θέση του Σταθάκη όλα δείχνουν ότι θα πάρει ο Μπρούνο Τσιρίλο που έχει να παίξει αρκετό καιρό. Στο πλάι του Ιταλού στόπερ ο ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» άμυνας Βασίλης Ρόβας που δείχνει αναντικατάστατος για τον Δέλλα στα στόπερ. Στην θέση του αριστερού μπακ έπαιξε ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος ξαναπαίζει στην 11άδα μετά από πέντε μήνες. Δεξί μπακ έπαιξε ο Νίκος Γεωργέας που έπαιξε εκεί και στον Άγιο Νικόλαο όταν αντικαταστάθηκε ο Τσουκαλάς.

Στα χαφ το δίδυμο των Μιγκέλ Κορδέρο και Δημήτρη Ανάκογλου ήταν ξανά μαζί (δεν ξεκίνησαν μαζί στο Λασίθι, αλλά… κατέληξαν ξανά ως δίδυμο), με τον Βαγγέλη Πλατέλλα δεξιά, τον Ζντράφκο Πόποβιτς αριστερά και τον Δημήτρη Γροντή πίσω από τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Και αυτά με δεδομένο ότι έλειπε σήμερα ο άρρωστος Μπρέσεβιτς, ενώ η επιστροφή του Κροάτη φορ σίγουρα αλλάζει πολλά στην γραμμή κρούσης.

Κατά την διάρκεια του διπλού και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δέλλας έκανε και αλλαγές. Ο Τσουκαλάς έπαιξε δεξιά, ο Γεωργέας αριστερά και ο Τσουμάγκας έμεινε εκτός, με τον τελευταίο να είναι αμφίβολος αν μπορεί να παίξει στο 100%. Στην επίθεση έγιναν αλλαγές στα άκρα, με τον Πλατέλλα να μετατίθεται αριστερά και τον Ράμα να αγωνίζεται δεξιά.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X