Ολυμπιακός: «Δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν μπήκαν οπαδοί!» (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: «Δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν μπήκαν οπαδοί!» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014)Η σημερινή απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταγραφεί στην ιστορία, καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο να… αλλάξει όσα έγιναν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟ. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Γιαννίκος, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν υπήρχε καμία επίπτωση τραυματισμού στον Γιάννη Αναστασίου από τη ρίψη του ποτηριού και όπως μάλιστα αποκαλύφθηκε, το ίδιο ακριβώς αναφέρει και ο παρατηρητής του αγώνα στην έκθεσή του.

“Ναι μεν υπήρξε η ρίψη του χάρτινου κυπέλλου, αλλά δεν υπήρξε καμία επίπτωση τραυματισμού, όπως αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή, αλλά ούτε είναι και εφικτό να υπάρξει τραυματισμός από ένα χάρτινο κύπελλο με υγρό”, ανέφερε ο κ. Γιαννίκος.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνομολόγησε τις ρίψεις φωτοβολίδων, ενώ για την ολιγόλεπτη διακοπή στο 90′, η οποία φέρεται να συνέβη λόγω της παρουσίας πέντε έως δέκα φιλάθλων στην περίμετρο, ο κ. Γιαννίκος είπε: “Αυτό δεν έχει συμβεί. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων, η διακοπή πρέπει να ήταν λόγω των ρίψεων”, ενώ κατέληξε λέγοντας: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες εδώ και τρία χρόνια κάνουμε αγώνα να μην έχουμε τέτοια περιστατικά. Οι συμπεριφορές των φιλάθλων μας έχουν βελτιωθεί αισθητά”.

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς για την απολογία της ΠΑΕ λόγω του ότι απουσίαζε αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό ζήτησε να υποβάλει και ένα γραπτό υπόμνημα. Η πειθαρχική επιτροπή έδωσε προθεσμία για την κατάθεση του υπομνήματος μέχρι την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί, οπότε και εντός της ημέρας θα βγει και η απόφαση.

Πηγή: contra

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014) ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2013-2014) 1085505

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X