Στο Μενίδι ορίστηκε τελικά και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τριγλία Ραφήνας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo menidiouΤο γήπεδο του Μενιδίου θα φιλοξενήσει τελικά και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τριγλία Ραφήνας την μεθεπόμενη Κυριακή. Όπως είχατε ενημερωθεί από το enwsi.gr, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διερευνήσει την προοπτική διεξαγωγής του ματς σε κάποιο άλλο γήπεδο, στο Κορωπί ή τον Μαραθώνα. Ωστόσο, φάνηκε πως η πλέον ενδεδειγμένη και δοκιμασμένη επιλογή, ήταν αυτή του Μενιδίου, με την οποία συμφωνεί απόλυτα βέβαια και η (γηπεδούχος) ομάδα της Ραφήνας.

Βέβαια, το Μενίδι δεν ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στην ΑΕΚ δεδομένου πως έχει μέχρι τώρα εκεί μια ήττα και μια ισοπαλία, από τη Θύελλα Ραφήνας και τον Αστέρα Βάρης αντίστοιχα. Ωστόσο, στην Ενωση δεν μπορεί να συζητούν και για τρίτη γκέλα. Αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ και η έκδοση των εισιτηρίων, ώστε να φανεί πόσα μπορεί να διαθέσει η ΑΕΚ στον κόσμο της.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X