Γενική παραδοχή για το έργο Ζιάγκου

Ζιάγκος: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσωπικότητα στο ντέρμπι με το Ψυχικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΑνέλαβε την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2012, σε μια περίοδο που κανείς δεν… πλησίαζε. Η Βασίλισσα στην Β’ εθνική, σε δύσβατα μονοπάτια και με τον απαιτητικό κόσμο της αρκετά δύσπιστο. Η πρώτη χρονιά έφερε την (αναμενόμενη) άνοδο, για μια ΑΕΚ που… πολεμήθηκε αρκετά εντός και εκτός παρκέ. Από τον «πόλεμο» δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο (διαφορετικός σε πολλά επίπεδα) κόουτς Βαγγέλης Ζιάγκος. Εντός και εκτός ΑΕΚ δέχθηκε έντονη αμφισβήτηση, αλλά ο ίδιος απαντούσε με δουλειά και… δουλειά.

Ακόμη και σε αυτούς που προσπάθησαν να επιβάλλουν μεταγραφές, νέους προπονητές και «άρρωστες» νοοτροπίες που έφεραν την ΑΕΚ στον υποβιβασμό το 2011. Με την απόλυτη στήριξη των Κοτσάτου-Αλεξίου και την πλήρη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του (Χατζηελευθερίου, Χήνα, Χατζηχρήστο), η δουλειά έφερε αποτελέσματα.

Στην Α2 με τις πολλές ιδιαιτερότητες, ο Ζιάγκος παρουσίασε το πιο ισορροπημένο ρόστερ όλων των εποχών. Παίκτες και λύσεις σε κάθε θέση, άπαντες έτοιμοι να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και η ΑΕΚ σε πολλά ματς παρουσίαζε διαφορετικούς ηγέτες εντός παρκέ. Και επειδή η σοβαρότητα είναι το μεγαλύτερο στοιχείο της προσωπικότητας του Ζιάγκου, μέχρι να κατακτήσει η ΑΕΚ και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 ο ίδιος θα κρατά χαμηλούς τόνους. Για αυτό και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ τον παραδέχεται. Η πλειοψηφία διότι η… υπόλοιπη τον «φθονεί» για την «υγεία» που εκπέμπει σε όλα τα επίπεδα. Είπαμε διαφορετικός κόουτς από τα τετριμμένα του «άρρωστου» ελληνικού μπάσκετ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X