Οι μετοχές των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

maketaΝωρίτερα η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».  Ήδη πάντως η «Δικέφαλος 1924» έχει πολλούς μετόχους, που αφορούν αυτούς που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας.

Για αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των μετοχών που θα πάρουν στα χέρια τους, θα σχετίζεται με την τιμή που αγόρασαν το διαρκείας. Αφού ως γνωστών το 50% των χρημάτων προορίζονται για την «Αγιά Σοφιά».

Σε περίπτωση που το ποσό που προκύπτει δεν διαιρείται ακριβώς με το 10 , το… μισό θα πηγαίνει υπέρ του κατόχου διαρκείας και της «Δικέφαλος 1924». Ήδη έχουν προσληφθεί από την εταιρεία συγκεκριμένα άτομα τα οποία θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα και θα αναλάβουν να έρχονται σε επαφή το επόμενο διάστημα με τους κατόχους διαρκείας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X