"Μπορούμε αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

irodotos-aekΠεποισμένος ότι ο Ηρόδοτος μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας της Κρήτης, Σάκης Γεωργόπουλος. Τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ναι μεν υπάρχει σεβασμός για τους κιτρινόμαυρους, αλλά όχι φόβος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “grandsport”

«Είναι για εμάς παιχνίδι πρόκληση, όπως και στον πρώτο γύρο. Θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα. Την ΑΕΚ την σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε. Θα την κοιτάξουμε στα μάτια, όπως και στον πρώτο γύρο. Θα παίξουμε μπροστά σε πολύ κόσμο και αυτό είναι μια μεγάλη εμπειρία για κάποιους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Αντίπαλες θα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, θα υπερβάλουμε εαυτούς και αν είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X