Ο Μάρκος Ντούνης αποκλειστικά στο enwsi.gr

 Ο Μάρκος Ντούνης αποκλειστικά στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NTOUNIS 2Το όνομα του Μάρκου Ντούνη, έχει περάσει στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο μετά την συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και τον Ίλια Ίβιτς. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο ατζέντης του και μετά από αυτή την κουβέντα, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο του. Ο νεαρός μέσος μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για το δικό του μέλλον το οποίο ολοκληρώνεται στον Πανιώνιο στις 30 Ιουνίου.

«Το μυαλό μου είναι στον Πανιώνιο και στα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στις 30 Ιουνίου λήγει το συμβόλαιο μου και όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσω πως θα κινηθώ». Ο Ντούνης δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, αφού δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, η οποία παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τις εξελίξεις τονίζοντας ότι θέλει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά να τοποθετηθεί για την υπόθεση της μεταγραφής του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X