Νικολάκης: "Όλα κρίνονται στα Play Off"

Νικολάκης: "Θα κριθεί στις λεπτομέρειες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolakisΟ προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης μετά το τέλος του ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά τόνισε πως ο τίτλος του πρωταθλήματος θα κριθεί στα Play off.

«Το θέμα είναι ότι θα πάθουμε καρδιά… Είχαμε άγχος γιατί επρόκειτο για επανάληψη ενός αγώνα που είχαμε κερδίσει. Το θέλαμε πολύ, αλλά σίγουρα το μυαλό μας ήταν λίγο στο Κύπελλο. Οι ανατροπές που κάναμε και σήμερα δείχνουν ότι έχουμε ψυχή. Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά όσο κουραστικός κι αν γίνομαι όλα κρίνονται στα Play Off. Τόσο εμείς, όσο η ΑΕΚ, τα Βριλήσσια κι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατές ομάδες. Η σημερινή νίκη είναι σημαντική, αφού έχουμε ένα προβάδισμα για την πρώτη θέση. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά με πάθος κάναμε την ανατροπή, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η ποιότητα στην υποδοχή».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X