Ελγκέτα: «Θα παίζουμε πάντα με καρδιά»

Ελγκέτα: «Θα παίζουμε πάντα με καρδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgetaΣτην Ελλάδα έφτασε σήμερα το μεσημέρι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Χόρχε Ελγκέτα, και μάλιστα έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας που έλαβε χώρα στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις, όπου εμφανίστηκε χαρούμενος για την επιστροφή του στη χώρα μας και για την συνεργασία του με την ΑΕΚ, τόνισε πως η ομάδα θα παίζει πάντα με καρδιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της “Ένωσης”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χόρχε Ελγκέτα: 

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Περίμενα από καιρό να επιστρέψω στην Ελλάδα την οποία αγαπώ και έχω φίλους. Τα 4 χρόνια που έπαιξα εδώ ήταν από τα καλύτερα της καριέρας μου. Ήθελα να επιστρέψω και μόλις έμαθα για την πρόταση της ΑΕΚ είπα αμέσως το «ναι».

Για τους στόχους του: “Για συγκεκριμένους στόχους δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Ήρθα στην Ελλάδα για να δουλέψω. Επιδίωξή μου είναι μέσα σε οικογενειακό κλίμα να δημιουργήσω μια ομάδα που θα παίζει καλό βόλεϊ. Όλα τα άλλα έπονται. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Ξέρω τι θέλω. Έχω δουλέψει 4 χρόνια ως προπονητής. Ο ξενιτεμός δεν με φοβίζει. Πατάω γερά στα πόδια μου και το μυαλό μου είναι στο κεφάλι μου. Δεν φοβάμαι να αναλαμβάνω την ευθύνη στις ήττες”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Ο κόσμος είναι ο 7ος και ο 8ος παίκτης κάθε ομάδας. Είναι σημαντικό να είναι δίπλα μας στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μου αρέσουν οι όρκοι και οι υποσχέσεις. Να ξέρει μόνο ο κόσμος ότι θα παίζουμε πάντα με καρδιά”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X