Διπλό τίτλου με μεγάλη ανατροπή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

okonski-savvidisΤέτοιες ημέρες του 1989, η μάχη του πρωταθλήματος είχε φουντώσει για τα καλά. Επειτα από χρόνια ανυδρίας, η ΑΕΚ έδειχνε ικανή να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Μόνο που για να συμβεί αυτό, απαιτούνταν νίκες ορόσημα. Όπως αυτή που επιτεύχθηκε μια μέρα σαν σήμερα μέσα στη Δράμα επί της Δόξας, όταν η Ενωση κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό τίτλου και μάλιστα με μεγάλη ανατροπή.

Η ΑΕΚ είχε πιαστεί στον ύπνο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης από γκολ του (παίκτη που ανήκε στον Ολυμπιακό) Βούζα. Ωστόσο ανασυντάχθηκε, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο με καρφωτή κεφαλιά του Στέλιου Μανωλά. Στο δεύτερο μέρος, ο Σαββίδης έκανε υπέροχη προσπάθεια στη μεσαία γραμμή, απέφυγε τρεις παίκτες και μοίρασε στον Φαμέλη, που σέντραρε στην περιοχή και ο Κύπριος αρχηγός της ΑΕΚ κατάφερε να δώσει το γκολ της νίκης και να το πανηγυρίσει με την αγαπημένη του κωλοτούμπα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ygshVkLsmJc” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X