
Στη λίστα της Ρεάλ Μπέτις ο Χοακίν Κορέα
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μπέτις βρίσκεται ο επιθετικός της Ίντερ, Χοακίν Κορέα, το όνομα του οποίου εξετάζεται κι από την ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δυο μεγάλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Ίντερ, το sempreinter.com και το fcinternews.it, ο Αργεντίνος φορ έχει μπει στο στόχαστρο της Ρεάλ Μπέτις, η οποία θέλει να τον φέρει ξανά στην Ισπανία μετά τη θητεία του στη Σεβίλλη.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπέτις συνομίλησε με τον μάνατζέρ του για άλλον παίκτη και συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα Μούσο της Αταλάντα και έτσι το όνομα του Κορέα βρέθηκε στο… τραπέζι των συζητήσεων!
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Gen Next με διαφορετική ματιά για την… μοναδική μας αγάπη! (VIDEO)
- Ηλιόπουλος για μεταγραφές: «Κινούμαστε κάτω από τα ραντάρ, χρειάζεται έξυπνες κινήσεις, πιστεύω θα χαμογελάμε σύντομα»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Νίκολιτς: «4 μεταγραφές αυτή την στιγμή θα είναι εντάξει για τώρα – Θα είναι στην προετοιμασία όσοι έχουν συμβόλαιο»
- Τέλος από την ΑΕΚ ο Τζούντα Γκαρσία



Η Τζούλια Αλεξανδράτου με μαγιό σήμερα – Έχει δικό της ξενοδοχείο σε νησί!

Εξόργισε τους φίλους της Ρεάλ ο Βινίσιους, αφαίρεσε την ομάδα από τα social media

Ξαφνικός χωρισμός για Ελληνίδα τραγουδίστρια και γνωστό παίκτη Survivor!

Θέλει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων να διοργανώσει η Βραζιλία το 2029

Η ΑΕΚ έχει τους δικούς της «πολεμιστές» για τις «μάχες» που καλείται να δώσει