Σφραγίδα τίτλου για την ΑΕΚ με νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Σφραγίδα τίτλου για την ΑΕΚ με νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mousouris-nikoloudisΗ ανωτερότητα της ΑΕΚ ή για να είμαστε πιο ακριβείς της υπερομάδας που είχε σχηματίσει ο Λουκάς Μπάρλος την περίοδο 1977-78, ήταν πανθομολογούμενη. Η πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν μονόδρομος, ωστόσο η σφραγίδα ήρθε μια μέρα σαν σήμερα. Η Ενωση υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, κυριάρχησε απόλυτα και νίκησε με 2-0, σκορ ταρίφα για όλους τους παραδοσιακούς αντιπάλους της εκείνη τη σεζόν.

Η ΑΕΚ ήταν καταφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν σε μεγάλη ημέρα. Απέκρουσε την καρφωτή κεφαλιά του Μπάγεβιτς στο «παραθυράκι», έβγαλε το εξ επαφής τετ α τετ με τον Παπαϊωάννου. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής εκείνης της ημέρας θα ήταν «κιτρινόμαυρος» και βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μουσούρη. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ (σέντερ φορ που μετατράπηκε σε μπακ και ήταν φουλ επιθετικός), έκανε όργια.

Πρώτα κράτησε το μηδέν στην άμυνα σταματώντας πάνω στη γραμμή προσπάθεια του Αλβαρεζ. Κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τάσος ανοίγοντας το σκορ. Και ως κερασάκι στην τούρτα, πέτυχε το υπέροχο δεύτερο γκολ με πλασέ δίπλα από το δοκάρι του εξουδετερωμένου Κωνσταντίνου λίγο πριν το φινάλε. Ακόμα και με δέκα παίκτες (είχε αποβληθεί ο Μπάγεβιτς από τον διαιτητή Τσουκαλαδέλη), η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης και σφράγιζε τον τίτλο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”bjt9Fu4lyOs” width=”600″ height=”350″]

kosmos15tsaikofski1papaioannounikoloudis5intzoglou-nikolaou-mousouris-xristidistasos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X