Δεν «γκελάρει» με ΠΑΟΚ η ΑΕΚ στην Αθήνα

Δεν «γκελάρει» με ΠΑΟΚ η ΑΕΚ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

38787_frontΣτο πρώτο φετινό ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας καταγράφηκε η μοναδική απώλεια βαθμών της dream team του ελληνικού χάντμπολ με το 19-19. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από ισοπαλία 29-29 με τον Δούκα, ενώ από δύο αγχωτικές νίκες με Δούκα και Κιλκίς. Ο ΠΑΟΚ έχει σαν ρεαλιστικό στόχο την 3η θέση και την όσο τον δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών για να έχει καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ, ενώ η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει στην κορυφή χωρίς απώλειες βαθμών, αφού θέλει να διατηρήσει το +3 από τον Διομήδη.

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έχει ωστόσο την προϊστορία με το μέρος της, αφού μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Ο «δικέφαλος» του Βορρά τελευταία φορά επικράτησε στην έδρα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της σεζόν 2010-2011 (18/9/2010) με 22-20, δηλαδή πριν 3,5 χρόνια. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην Αθήνα 11 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με την ΑΕΚ να έχει 7 νίκες, τον ΠΑΟΚ 3, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Ένα ωραίο στατιστικό είναι πως οι δύο ομάδες θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά στο κλειστό του Πανελληνίου, είναι η 5η έδρα στην οποία θα αγωνιστούν, αφού έχουν προηγηθεί τα κλειστά της Ηλιούπολης, του Μενιδίου, του Βύρωνα και του Ιωνικού ΝΦ. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τις έδρες που είχε ο ΠΑΟΚ (Συκεών, Μίκρας 2, Μίκρας 3), αλλά και τους τελικούς κυπέλλου σε Κέρκυρα, Πάτρα, τότε το κλειστό της Κυψέλης είναι η 10η έδρα στην οποία θα συναντηθούν οι δύο ομάδες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X