Ντέρμπι εκδίκησης και ώρα να «μιλήσει» η ΑΕΚ στο Ρέντη (17:00 enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Σταυρούπολη - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ πάει για δεύτερη φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (17:00 Novasports 3/enwsi.gr), αυτή τη φορά στο πλαίσιο του παιχνιδιού της 11ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, το οποίο ορίστηκε σήμερα να ξαναγίνει, μετά την ένσταση του δικεφάλου.

Στόχος της Ένωσης είναι το τρίποντο που θα τη βοηθήσει να “κλειδώσει” την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 49 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον σημερινό (5/3) της αντίπαλο και αν πάρει “καθαρή” νίκη, τότε θα φύγει στους τέσσερις. Οι μνήμες είναι ακόμα “νωπές” από τις εξελίξεις των δύο τελευταίων ντέρμπι με τις “ερυθρόλευκες” και κανένας στην Ένωση δε μπορεί να ξεχάσει το πως έχασε η ομάδα τόσο στο ματς πρωταθλήματος (τραγική διαιτησία), όσο και σε αυτό του Κυπέλλου (από 0-2 σε 3-2).

Ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Ρουμελιώτης, θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον βασικό αντίπαλο και θέλει να το συνδυάσει μόνο με τη νίκη. Ο τεχνικός της Ένωσης είχε μόνο τρεις προπονήσεις ώστε να γνωρίσει τις παίκτριές του και να τις προετοιμάσει για το ντέρμπι, αλλά ήταν αρκετές ώστε να τους ανεβάσει την πεσμένη ψυχολογία μετά από τον αποκλεισμό της περασμένης εβδομάδας από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη γι’ αυτό το πολύ κρίσιμο ματς και μάλιστα είναι “πάνοπλη”, καθώς η Γελένα Γιόσοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο γόνατο και τέθηκε και αυτή  στη διάθεση της ομάδας της.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X