Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: "Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλέψουμε"

Δείτε πλάνα  του enwsi.gr, απο την πρώτη προπόνηση του Ρουμελιώτη (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotis1Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (5/3) τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη, σε ένα ματς που περιμένουν όλοι στην Ένωση πως και πως. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης θα κάνει ντεμπούτο με ντέρμπι στον πάγκο του δικεφάλου. Ο Έλληνας τεχνικός είχε στη διάθεσή του μόνο τρεις ημέρες προπονήσεων για να γνωρίσει και να προετοιμάσει τις παίκτριές του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά οι πρώτες του ημέρες, θεωρεί και ο ίδιος ότι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Ο νέος προπονητής της “κιτρινόμαυρων” μίλησε στο enwsi.gr για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το αν βλέπουν στην ομάδα το συγκεκριμένο ματς ως μία “ρεβάνς” μετά τα όσα έγιναν τις δύο τελευταίες φορές που συγκρούστηκαν οι δύο αντίπαλοι και για το ντεμπούτο του σε ντέρμπι, ενώ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο της Ένωσης.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα που τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την τακτική που έχουμε δουλέψει και να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως αν το καταφέρουμε αυτό και επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν βλέπουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σαν μία ρεβάνς για τα δύο προηγούμενα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είπε: «Δεν το βλέπουμε σαν ρεβάνς. Έχουμε να δώσουμε πολλά τέτοια παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τη φετινή χρονιά. Το καθένα απ’ αυτά έχει τη δική του σημασία και είναι ξεχωριστό. Στο καθένα απ’ αυτά, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τόσο από πλευρά ψυχολογίας όσο και από πλευράς τακτικής και απόδοσης για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γεγονός ότι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ με ντέρμπι είπε: «Για εμένα αυτό το παιχνίδι έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά και ένα ιδιαίτερο κίνητρο. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο μιας πολύ μεγάλης ομάδας σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Εγώ είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, προσπαθώ να μεταδώσω αυτήν την αισιοδοξία και την πίστη που έχω στην ομάδα, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια δεν είναι όλα καθαρά θέμα ψυχολογίας, αλλά και θέμα απόδοσης και τακτικής για να μπορέσεις να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Η ψυχολογία είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο μόνος».

Ο προπονητής της ΑΕΚ ολοκλήρωσε με ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας που το σημερινό ντέρμπι θα μπορέσει να το δει μόνο από την τηλεόραση και να πληροφορηθεί την εξέλιξή του μέσα από το enwsi.gr: «Επειδή ο αγώνας είναι τηλεοπτικός, ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να το δει. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλέψουμε για τη νίκη».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X