Πρόκριση με καρέ από γκολ και σούπερ μπάλα (VIDEO)

Ορθια μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι σε όλους (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitriadis-manolas-alexandris-papaioannouΗ επιστροφή της ΑΕΚ στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου την περίοδο 1991-92, έγινε με πλήρη κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα. Στο πρωτάθλημα η Ενωση έδειχνε ανίκητη, στο κύπελλο έπειθε πως θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στο νταμπλ. Και στη φάση των 16 του θεσμού με αντίπαλο τον Ηρακλή, η ΑΕΚ έκανε…σκόνη τον αντίπαλο της και κάθε όνειρο που είχε για πρόκριση στην αρένα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι του Καυτανζογλείου άφηνε θεωρητικά ανοιχτούς λογαριασμούς. Και είναι γεγονός, πως στη ρεβάνς του «Νίκος Γκούμας» το παιχνίδι ήταν ανοιχτό για μια περίπου ώρα. Ωστόσο, όταν ο Αλεξανδρής εκμεταλλεύθηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Σταματής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, τα πάντα έγιναν πολύ εύκολα για την ομάδα του Μπάγεβιτς.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική από τους «κιτρινόμαυρους». Πριν καλά – καλά συνέλθουν οι Ηρακλειδείς, ο Μπατίστα με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ ήρθε με ατομική προσπάθεια του Πατίκα, ενώ το πιο ωραίο γκολ ήταν αυτό που πέτυχε ο Σαμπανάντζοβιτς έπειτα από 1-2 με τον Σταματή. Βέβαια, αν σκόραρε και ο Μανωλάς στο φινάλε (η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών), αυτό θα έκλεβε τη δόξα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”7Ywvt5B6yh0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X