Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την εξαιρετική κατάσταση των ...δικών της παικτών

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την εξαιρετική κατάσταση των ...δικών της παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos kolovetsiosΑπόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ απ’ την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες, οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει να φορέσουν του χρόνου τα κιτρινόμαυρα. Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Χρήστος Αραβίδης είχαν εξαιρετική παρουσία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα γήπεδα της Super League, ενώ από τους ποδοσφαιριστές που έχουν “κλείσει” για τη νέα σεζόν, μόνο ο ανέτοιμος λόγω τραυματισμού Γιώργος Σαρρής έμεινε εκτός αποστολής του Εργοτέλη.

Κάθε εβδομάδα οι άνθρωποι του δικεφάλου παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή την πορεία των συγκεκριμένων “άσων”, όπως άλλωστε και αυτή του Φαγιέ στη Football League, με τη φανέλα της Καλλιθέας. Τι είδαν αυτή τη βδομάδα οι “κιτρινόμαυροι”; Τον Πέτρο Μάνταλο να είναι εκ των κορυφαίων στη νίκη της Σκόντα Ξάνθης επί του Λεβαδειακού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 81 λεπτά, μοίρασε μια ασίστ, ενώ είχε και δύο τελικές προσπάθειες, παραμένοντας σταθερά σε πολύ καλή κατάσταση.

Είδαν τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να παίζει χθες σε όλο το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά και να είναι ο “χρυσός” σκόρερ για την ομάδα του, αφού με το γκολ που πέτυχε, οι Ηπειρώτες έφυγαν με το τρίποντο της νίκης. Ανεξάρτητα από το γκολ, ο Κολοβέτσιος ήταν ο κορυφαίος της άμυνας των φιλοξενούμενων και μοίρασε ξανά ελπίδες για το μέλλον.

Στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Καλλονή οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν την αγωνιστική κατάσταση τριών ποδοσφαιριστών τους. Ο Γιάννης Ανέστης συμμετείχε για 90 λεπτά, δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε (αφού ο Ανέστης Αναστασιάδης πήρε ανενόχλητος και αμαρκάριστος την κεφαλιά μέσα στην περιοχή), ενώ γενικά για μια ακόμα φορά ενέπνεε σιγουριά στους αμυντικούς του. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έπαιξε και πάλι ολόκληρο ενενηντάλεπτο ως δεξί μπακ και απέδειξε ότι πρόκειται για ένα “πολυεργαλείο” στην άμυνα, αφού μπορεί με ευκολία να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις. “Άνοιξε” το παιχνίδι της ομάδας του από τη δεξιά πλευρά, συμμετείχε στην ανάπτυξη από τα άκρα, ενώ ο Πανιώνιος ελάχιστα κινδύνευσε από την πλευρά του. Τέλος ο Χρήστος Αραβίδης αγωνίστηκε σε όλο το β’ ημίχρονο και είχε μία τελική προσπάθεια με ένα σουτ εντός περιοχής, ενώ όπως το συνηθίζει άλλωστε βοήθησε σημαντικά και στον αμυντικό τομέα με δύο κλεψίματα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X