Στο τραπέζι το γήπεδο του Κορωπίου, για το ματς της ΑΕΚ με την Τριγλία

Στο τραπέζι το γήπεδο του Κορωπίου, για το ματς της ΑΕΚ με την Τριγλία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo koropiouΜπορεί η ΑΕΚ να αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Ηρόδοτο, ωστόσο φαίνεται να προκύπτει ζήτημα για την έδρα του επόμενου εκτός έδρας παιχνιδιού, με την Τριγλία Ραφήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr στο τραπέζι των συζητήσεων της ομάδας της Ραφήνας, έχει πέσει το γήπεδο του Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης».

Πρόκειται  για ένα γήπεδο 3.500 θέσεων, για το οποίο η διοίκηση της Τριγλίας σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.  Οι γηπεδούχοι θέλουν να βρουν την κατάλληλη λύση για να φιλοξενήσουν την Ένωση και τον κόσμο της και προς το παρών βάζουν στο περιθώριο το γήπεδο του Μενιδίου, στο οποίο έγινε το πρόσφατο ματς με την Θύελλα Ραφήνας.  Δεν το έχουν απορρίψει, ωστόσο έχουν δώσει προτεραιότητα σε αυτό του Κορωπίου.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν πάρει τις οριστικές αποφάσεις και εν συνεχεία θα ενημερώσουν τόσο την ΑΕΚ όσο και την ομοσπονδία. Κύριο μέλημα τους είναι να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα με την παρουσία φιλάθλων της Ένωσης, αφού στόχος τους είναι να μετατρέψουν το παιχνίδι σε γιορτή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X