Τσιότρας: "Nα παραμείνουμε πρώτοι μέχρι τέλους"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiotras-300x277Ο γκαρντ της ΑΕΚ, Θοδωρής Τσιότρας έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα “Ώρα Των Σπορ” και μίλησε για την προχθεσινή (1/3) νίκη των “κιτρινόμαυρων” επί της Αγίας Παρασκευής, για τον όρο “τελικοί”, αλλά και για τον κόσμο της Ένωσης.

«Θεωρώ ότι είχαμε δουλέψει κατάλληλα για αυτό το ματς. Είχαμε πει ότι με όλες τις ομάδες θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Έχουμε ένα πολύ καλό βάθος στο ρόστερ μας, το οποίο δεν το είχε η Αγία Παρασκευή. Για αυτό παρότι άρχισαν πολύ καλά, δεν άντεξαν μέχρι τέλους. Κουράστηκαν. Εμείς αρχίσαμε να βάζουμε εύκολα καλάθια, τα οποία έβγαιναν μέσα από την άμυνα μας και ουσιαστικά απελευθερωθήκαμε στην τρίτη περίοδο. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας, θα κυνηγούσαν τα σουτ και ήμασταν προετοιμασμένοι».

Για τον όρο “τελικοί” είπε: «Το λέμε και το στηρίζουμε, ότι όντως έχουμε ακόμα εννιά “τελικούς” μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι τέλους».Συμπλήρωσε με ένα σχόλιο για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Το έχω ξαναπεί και θα το πω για άλλη μια φορά. Ο κόσμος της ΑΕΚ, είναι η δύναμη της. Η συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα μας, είναι κάτι το μοναδικό και τους θέλουμε να συνεχίσουν έτσι και στο υπόλοιπο της σεζόν».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X