Δε θέλει ...χαλάρωση ούτε την Καθαρή Δευτέρα

«Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το ματς με την Αγία Παρασκευή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisi basketΟ Βαγγέλης Ζιάγκος δε θέλει καν να ακούει ότι η ΑΕΚ έχει πετύχει το στόχο της ανόδου στην Α1 και για να μην χαλαρώσουν οι παίκτες έβαλε προπόνηση ακόμα και την Καθαρή Δευτέρα.

Εννοείται ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οιαθλητές της ομάδας και ειδικά από το γεγονός ότι αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία την ανωτερότητά τους έναντι των αντιπάλων τους. Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου ευνόησαν ακόμα περισσότερο τον δικεφαλο, ο οποίος αύξησε τη διαφορά από το Ψυχικό, με τον Έλληνα τεχνικός να ξεκουράζει μεν τους παίκτες του την Κυριακή, αλλά από σήμερα να δίνει το σύνθημα εν όψει του αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά το ερχόμενο Σάββατο. Ο στόχος άλλωστε είναι σαφής από τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Να μην ηττηθεί ξανά η ομάδα ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X