Η ώρα των ευκαιριών και της κρίσης για τους "κιτρινόμαυρους"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisi2Στα δέκα ματς που μένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος θα φανεί ποιοι νεαροί παίκτες θα κερδίσουν το “στοίχημα” της παραμονής στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας επιθυμούσε πολύ νωρίτερα να αρχίσει τις ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να αποδείξουν αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις, αλλά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Μενίδι πριν από δύο εβδομάδες του άλλαξε τα σχέδια. Ο χρόνος όμως αρχίσει σιγά – σιγά να πιέζει και ο προπονητής του δικεφάλου είναι αποφασισμένος να ρίξει στα …βαθιά τους παίκτες με ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Πρόθεσή του, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι αρχικά να τους πάρει στη 18άδα και να πάρουν το “βάπτισμα” κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου των επόμενων αγώνων, ώστε να αποκτήσει μια σαφή εικόνα για την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Το γεγονός πάντως ότι αρκετά συχνά διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις στα Σπάτα, αποτελεί έτσι κι αλλιώς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δέλλα ώστε να δει αγωνιζόμενους τους πιο νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ομάδας και έχει ήδη βγάλει ένα πρώτο συμπέρασμα για τις ικανότητές τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X