Δεν ...ξέχασαν τον Ηρόδοτο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

irodotos-aekΜένουν ακόμα έξι μέρες μέχρι το ματς με τον Ηρόδοτο, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θυμήθηκαν χθες τον Κολιτσιδάκη και τα όσα πέρασαν στον α’ γύρο κόντρα στην ομάδα της Κρήτης.

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της φετινής σεζόν άπαντες λένε ότι κάθε αντίπαλος της Ένωσης θέλει να δώσει τα πάντα στο ματς κόντρα στον δικέφαλο για να κερδίσει τα …15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται. Το είδαμε σχεδόν σε όλους τους αγώνες, αλλά υπήρχε και ένα ματς, στο οποίο κάποιοι …ξέφυγαν με τη συμπεριφορά τους, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα έλεγαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Αυτό το ματς ήταν με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο στάδιο. Το παιχνίδι του β’ γύρου κόντρα στην ομάδα της Αλικαρνασσού πλησιάζει και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, στη χθεσινή προπόνηση, άρχισαν να συζητούν και να …θυμούνται τόσο τις προκλητικές αντιδράσεις του προπονητή των Κρητικών, Θανάση Κολιτσιδάκη, όσο και τα όσα άκουγαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους συναδέλφους τους, παίκτες του Ηροδότου. Γι’ αυτό και κάποιοι υποστήριζαν χθες στην προπόνηση ότι “έχουμε έναν επιπλέον λόγο να κάνουμε τα πάντα την Κυριακή, ώστε να …ξεφύγει για μια ακόμα φορά το σκορ”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X