Το τοπίο του φετινού ρόστερ, αρχίζει πλέον να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek cordero tsoukalasΜετά από 18 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και τέσσερα για το κύπελλο, το δείγμα για να κριθεί το υλικό που υπάρχει στην ΑΕΚ, είναι αρκετό. Ενώ με εξαίρεση κάποιους νεαρούς σε ηλικία, οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ, έχουν δώσει ένα ικανό δείγμα (αγωνιστικής) γραφής. Και ειδικά μετά τα τελευταία ματς, όπου οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν όλες τις πλευρές της (ποδοσφαιρικής) τους ταυτότητας. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως πλέον, το τοπίο όσον αφορά το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Για ελάχιστες περιπτώσεις υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον τους στην ομάδα. Ερωτηματικά που μένει να απαντηθούν μέχρι και το φινάλε της σεζόν. Τέτοια περίπτωση είναι του Άλεξ Ντακόλ που έχει… μπερδέψει τους πάντες, καθώς πηγαίνει με… ευκολία την απόδοση του από ζενίθ στο ναδίρ και πάλι πίσω. Τέτοια περίπτωση είναι επίσης και ο Τάσος Τσουμάγκας, που λόγω απανωτών τραυματισμών έχει χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.

Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Παίκτες που πήραν στο δεύτερο γύρο δεύτερες ευκαιρίες, φαίνεται πως δεν έχουν καταφέρει να τις αξιοποιήσουν. Και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν… ανατροπή μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ενώ για κάποιους άλλους, κάποιες κακές παρενθέσεις όπως στο Μενίδι, δεν είναι ικανές να τους στερήσουν την θέση τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X