Ο Καθάριος στο enwsi.gr: "Δέλεαρ για εμένα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ" (VIDEO)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Καθάριος του Πανθρακικού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KATHARIOSΟ Νίκος Καθάριος αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr. Σχολιάζει πρώτη φορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, ενώ αναφέρεται και στην ευκαιρία που του δίνει φέτος ο Άκης Μάντζιος στην ενδεκάδα του Πανθρακικού.

Ο 19χρονος μέσος της ομάδας από την Κομοτηνή “αρέσει” πολύ στους ανθρώπους του δικεφάλου και όπως σας έχει αποκαλύψει το enwsi.gr, παρακολουθείται διακριτικά η περίπτωσή του. Ο ίδιος, σεμνός, “προσγειωμένος” και απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων”:

“Σίγουρα είναι ευχάριστο να ακούγονται κάποια πράγματα, όπως το ότι ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες σαν την ΑΕΚ. Προς το παρόν όμως έχω στο μυαλό μου μόνο τον Πανθρακικό. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και κοιτάω να είμαι κάθε μέρα όλο και καλύτερος. Σίγουρα είναι δέλεαρ να ενδιαφέρεται μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Είναι ευχάριστο, αλλά επαναλαμβάνω ότι εγώ κοιτάω την ομάδα μου. Δε με απασχολεί κάτι τώρα. Μένουν ακόμα οχτώ παιχνίδια και πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Ο Άκης Μάντζιος πίστεψε στον Καθάριο και εδώ και λίγο καιρό του έχει δώσει θέση βασικού στην ενδεκάδα του Πανθρακικού, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να τον δικαιώνει απόλυτα με την αγωνιστική του συμπεριφορά.

“Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον προπονητή μου που με εμπιστεύεται και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σ’ όλο αυτό το διάστημα. Οι ευθύνες είναι περισσότερες, το άγχος μεγαλύτερο, αλλά δεν παύει να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να προσπαθώ για το καλύτερο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπορώ και διεκδικώ μια θέση στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι τα πάντα είναι θέμα δουλειάς και πιστεύω ότι το σύνολο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά”, τόνισε ο Νίκος Καθάριο στο enwsi.gr, ενώ αναφέρθηκε στη θέση που πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα:

“Μπορώ να αγωνιστώ όπου με βάλει ο προπονητής μου. Αυτή είναι η δουλειά μου. Πιστεύω βέβαια ότι στο κέντρο είναι η θέση μου”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Καθάριου στην κάμερα του enwsi.gr:

[youtube id=”Kvfs8td7rsA” width=”600″ height=”350″]

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X