Φωνές από ΟΦΗ για εύνοια της Καβάλας του Τζήμα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kavalaΗ Καβάλα κέρδισε χθες σε ένα κρίσιμο ματς τον ΟΦΗ και παρέμεινε «ζωντανή» για την άνοδο στην Α1. Αν έχανε η Καβάλα από την κρητική ομάδα ουσιαστικά θα έμενε εκτός διεκδίκησης της ανόδου «αφαιρώντας» επί της ουσίας έναν εκ των τριών αντιπάλων της ΑΕΚ. Μάλιστα, στον ΟΦΗ φωνάζουν για την διαιτησία και χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του «gentikoule» για το παιχνίδι:

«Ο ΟΦΗ ήταν έτοιμος να κάνει τη νίκη της χρονιάς κόντρα στην ομάδα της Καβάλας όμως πάντα βρίσκονται κακόγουστα αστεία για να χαλάνε την διάθεση όλων. Έτσι και χθες στην πόλη της Μακεδονίας, βρέθηκε ο… τυχάρπαστος διαιτητής Ευφραιμίδης που από το πουθενά έγινε πρωταγωνιστής. Και η αλήθεια είναι ότι το κακό έχει παραγίνει φέτος με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει μια σειρά από σφαγιαστικές διαιτησίες που τον καταδίκασαν σε ήττες και ενώ ο ίδιος προηγούνταν με μεγάλες διαφορές.

Ο εν λόγω διαιτητής, φρόντισε να γίνει πρωταγωνιστής στο σημείο όπου προηγούνταν ο ΟΦΗ και στην ομάδα «βράζουν» με τις αποφάσεις του που έκριναν το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι αποφάσεις του ήταν τόσο ακραίες που έβγαλαν από τα ρούχα τους όλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ευφραιμίδης πήρε πάνω του όλα τα σφυρίγματα του τελευταίου δεκαλέπτου και ήταν εκείνος που χρεώνει τον Τακιανό με τεχνική ποινή και τον Δεληγιώργη με αντιαθλητικό φάουλ. Μάλιστα η τελευταία φάση είναι για… όσκαρ αν σκεφτεί κανείς ότι δόθηκε αντιαθλητικό ενώ το φάουλ γίνεται σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου. Νωρίτερα, στην φάση με την οποία ο Ευφραιμίδης χρέωσε τον Τακιανό με τεχνική ποινή, ο Κατσαρές έχει βγει εκτός παρκέ και αντί να δοθεί η μπάλα στον ΟΦΗ, δίνει την κατοχή στην Καβάλα υποστηρίζοντας ότι ο Ραζής πατούσε την πλάγια γραμμή.

Το χειρότερο είναι ότι ανέχθηκε τις σκληρές άμυνες των παικτών της Καβάλας και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Ραζής τραυματίστηκε τρεις φορές με τους γηπεδούχους να παίζουν τόσο σκληρά που έφταναν στα όρια του αντιαθλητικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X