Πολυτάρχου: "Δυναμώσαμε την άμυνα μας και όλα έγιναν πιο εύκολα"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_proti_politarhouΟ φόργουορντ της ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα Των Σπόρ” για τη χθεσινή (1/3) νίκη της Ένωσης επί της Αγίας Παρασκευής, για τους “τελικούς” που μένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2, αλλά και για τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί πάνω σε αυτά που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα. Η Αγία Παρασκευή μας δυσκόλεψε αρκετά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά καταφέραμε να δυναμώσουμε την άμυνα μας και όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς. Πέρασε άλλος ένας «τελικός» και τώρα μας μένουν άλλοι εννιά. Εμείς ξέρουμε ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα και για αυτό ήμασταν και χθες σοβαροί. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, αξίζει πολλά συγχαρητήρια και τον ευχαριστούμε πολύ, που είναι δίπλα μας συνέχεια. Τώρα, τους περιμένουμε και στο επόμενο ματς στη Ζωφριά, στο ματς με τον Ερμή Λαγκαδά».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X