Το δεύτερο λιγότερο παραγωγικό ημίχρονο της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Κιλκίς - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÉËÊÉÓ - ÁÅÊΜία από τις χειρότερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε χθες η ΑΕΚ στο Κιλκίς και ειδικά στην επανάληψη της αναμέτρησης. Οι “κιτρινόμαυροι” αν και στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο Κιλκίς είχαν εξαιρετική εικόνα, σκοράροντας 20 γκολ, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, έπαθαν… μπλακ άουτ. Εκεί, η Ένωση πέτυχε μόλις 9 γκολ, πραγματοποιώντας έτσι το δεύτερο λιγότερο παραγωγικό της ημίχρονο.

Η προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε ένα ημίχρονο ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Νοέμβριο. Στο κλειστό της Μίκρας οι νταμπλούχοι που είχαν παραταχθεί με αρκετές απουσίες βασικών παικτών τους (Σανίκης, Καρυπίδης, Ζούγιοβιτς και με τον Γεωργιάδη να μην είναι απόλυτα έτοιμος), κατάφεραν να σκοράρουν μόλις 7 φορές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο οποίος τελικά έληξε ισόπαλος 19-19. Μάλιστα αυτή ήταν και η μοναδική φορά που η Ένωση φέτος απώλεσε  βαθμούς.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X