Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: «Στην ΑΕΚ παλεύεις μόνο για την κορυφή»(VIDEO)

Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: «Στην ΑΕΚ παλεύεις μόνο για την κορυφή»(VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ROYMELIOTISΟ Μανώλης Ρουμελιώτης έπιασε και επίσημα δουλειά χθες, έχοντας την πρώτη του γνωριμία με τις αθλήτριες της ΑΕΚ. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr λίγο μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης και έστειλε το μήνυμα για την συνέχεια. Ο 46χρονος τεχνικός ήταν σαφέστατος όσο αφορά την πορεία της ομάδας στην συνέχεια και ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ οφείλει να είναι δυνατή.

«Οφείλουμε να είμαστε δυνατοί, οφείλουμε να επιστρέψουμε στη πραγματικότητα, να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε μπροστά μας τρεις μέρες ακόμα για να δουλέψουμε για το ματς της Τετάρτης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα ενός από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Αλλά εμάς μας έχει μείνει ένας στόχος που είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

Σήμερα(σ.σ χθες) είχαμε την πρώτη γνωριμία με τα κορίτσια, κάναμε μια προπόνηση λάιτ θα έλεγα, είναι αργά η ώρα  που ήταν λίγο δύσκολο, αλλά από αύριο πιστεύω θα μπούμε σε φουλ ρυθμούς για να ετοιμαστούμε για το δύσκολο αυτό ματς»

Διαπιστώσατε πράγματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία των κοριτσιών, διότι είναι λεπτές οι ισορροπίες.

«Μια ήττα και ένας αποκλεισμός από τον βασικό στόχο που είναι το κύπελλο, είναι κάτι το δύσκολο. Αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να εγκλιματιστούμε στο επόμενο, να συγκεντρωθούμε στο επόμενο, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, για να εμφανιστούμε πιο ισχυροί».

Ο Ρουμελιώτης θέλησε να στείλει μήνυμα και στον κόσμο της ΑΕΚ, που θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα πρωταθλήτρια.

«Όταν είσαι στην ΑΕΚ παλεύεις μόνο για την 1η θέση. Είναι μια ομάδα πολλή δυνατή, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και οφείλουμε να κυνηγάμε μόνο αυτό τον στόχο».

[youtube id=”lnK-HzyObGo” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X