Φλάουνας στο enwsi.gr: «Στο Αιγίνιο ήταν μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις»

Φλαούνας: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε τον κόσμο για νέα νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΗ ΑΕΚ χθες (1/3) «ισοπέδωσε» τη Νίκη Αιγινίου στο γήπεδο της και πήρε ένα τρίποντο που τη βοήθησε να βρεθεί 8 βαθμούς  από την 4η θέση. Η Ένωση έκανε μία από τις πιο εύκολες νίκες της τη φετινή σεζόν χωρίς να “κουραστεί” και αυτό της δίνει μεγάλη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Άκης Φλαούνας μίλησε στο enwsi.gr για την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί της Νίκης.

«Επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αν και είχαμε ελλείψεις, τα παιδιά που μπήκαν αντικατέστησαν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά μας. Είχαμε πολύ καλή απόδοση. Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν επικίνδυνο αν εμείς δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά εμείς φανήκαμε δυνατοί και πήραμε εύκολα το τρίποντο. Ήταν μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις. Σε τέτοια παιχνίδια με ομάδες που κυνηγάνε την σωτηρία τους ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X