Η εύκολη νίκη έδωσε την ευκαιρία στον Ζιάγκο να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής

Η εύκολη νίκη έδωσε την ευκαιρία στον Ζιάγκο να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1084571 (1)Χθες η ΑΕΚ έκανε το χρέος της. Έφυγε με το διπλό από την Αγία Παρασκευή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Ψυχικού από το Παγκράτι. Σίγουρα η ΚΑΠ δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, παρά την μεγάλη διαφορά στο σκορ.

Όμως, το γεγονός πως από το β΄δεκάλεπτο και μετά η ΑΕΚ κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά της, έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό της Βασίλισσας να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζιάγκος χρησιμοποίησε και τους τρεις νεαρούς αθλητές που είχε στην αποστολή για το χθεσινό ματς. Ο Στάθης Παπαδιονυσίου πήρε τον περισσότερο χρόνο, καθώς αγωνίστηκε για 21 λεπτά (7 πόντοι), ενώ οι Γιάννης Στούκας και Βαγγέλης Δρόσος αγωνίστηκαν για 7 λεπτά πετυχαίνοντας 2 και 1 πόντους αντίστοιχα.

Άλλωστε, ένας από τους στόχους της ΑΕΚ είναι να βγάλει παιδιά από τα “σπλάχνα” της. Παιδιά που στο μέλλον μπορεί να στηριχτεί πάνω τους η “Ένωση”, τόσο του χρόνου που επιστρέφει στην Α1 όσο και αργότερα. Και μέχρι να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος, το σίγουρο είναι πως ο Ζιάγκος θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, που χωρίς αμφιβολία είναι αρκετά ταλαντούχοι και φερέλπιδες.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X