
Ο Ετρίτ Μπερίσα που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην πλάτη, ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις και τίθεται έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση με την κάτοχο του EURO
Ανακούφιση στο στρατόπεδο της Αλβανίας ενόψει της πρεμιέρας με την Ιταλία για τον δεύτερο όμιλο του EURO 2024. Σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα, ο Ετρίτ Μπερίσα που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στην πλάτη, ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις και τίθεται έτοιμος για την μεγάλη αναμέτρηση με την κάτοχο του EURO.
Ο τερματοφύλακας της Έμπολι μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά επί γερμανικού εδάφους και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα δίχως κάποια ενόχληση, με τον Σιλβίνιο να τον υπολογίζει κανονικά για την πρεμιέρα με τη Σκουάντρα Ατζούρα.
Όπως μεταφέρουν από την Αλβανία ο Μπερίσα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά από το βασικό σχήμα κόντρα στην Ιταλία, με τον Θωμά Στρακόσα που αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά που έδωσε η γειτονική χώρα, να αναμένεται να μείνει στον πάγκο.
Ο 29χρονος βρίσκεται στα πλάνα της ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα, με τους Αλβανούς να τονίζουν ότι ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ο πρωταρχικός του στόχος είναι να αποχωρήσει από τη λονδρέζικη ομάδα.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΟΛΗ η εκπομπή «AEK Q&A» με τον Θάνο Τσίμπο! (VIDEO)
- ΑΕΚ: Στο «μικροσκόπιο» της ο 17χρονος τερματοφύλακας Μιχάλης Σταματάκης
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Μένει ελεύθερος ο Μαζουακού: Ακύρωσε η Μπεσίκτας τη ρήτρα ανανέωσης του
- Εξελίξεις: VIDEO με το ντου μπράβων στην επιχείρηση του Σάββα Παντελίδη έχει η ΕΛΑΣ!



21 ΦΩΤΟ από την μεγάλη γιορτή του enwsi.gr!

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Νίκο Κουρή: «Δεν έχω απατήσει μόνο, έχω απατηθεί πάρα πολλές φορές»

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ , ΠΑΟΚ-Στεάουα, Βίκινγκουρ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Καρδίτσα

ΑΕΚ Betsson: Το απόλυτο στους τελευταίους 4 τελικούς της και το έπος του 2018(VIDEO)

Νικάει τον ΠΑΟΚ και πάει στα ημιτελικά του Φάιναλ-8 η ΑΕΚ Betsson (17:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)