Ορθια μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι σε όλους (VIDEO)

Ορθια μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι σε όλους (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitriadis-manolas-alexandris-papaioannouΓια κάποιες ομάδες, που λειτουργούν με παραρτήματα και δανεικούς (παραδοσιακά και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια), είναι εύκολη διαδικασία τα περάσματα από διάφορες γειτονιές της Αθήνας. Για την ΑΕΚ πάλι, ήταν μεγάλες ανηφόρες. Για να μπορέσει να φτάσει στο πρωτάθλημα του 1992, απαιτήθηκε να υπερβάλει εαυτόν και να τα βάλει με όλους και με όλα. Όπως συνέβηκε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια, όταν η Ενωση βγήκε όρθια (έστω και με ισοπαλία) στο Καραϊσκάκη με τον Εθνικό.

Το φαληρικό στάδιο είχε γεμίσει από φίλους της ΑΕΚ που περίμεναν τη νίκη. Ωστόσο, όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι «κιτρινόμαυροι», η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Ο Στρακόσια ήταν σε εξαιρετική μέρα και κατέβαζε τα πάντα. Βέβαια, υπήρχε και ο διαιτητής Ναζίρης που αρνήθηκε δύο ολοφάνερα πέναλτι στην Ενωση, σε ανατροπές των Αλεξανδρή και Σαμπανάντζοβιτς.

Και σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ΑΕΚ δέχτηκε και γκολ από τον Καμίτση (σε φάση που ελέγχεται για επιθετικό φάουλ στον Σαμπανάντζοβιτς). Η ΑΕΚ πίεσε στο δεύτερο μέρος, αλλά παρά τις ευκαιρίες η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Μέχρι να έρθει ο Αλεξανδρής με υπέροχο βολέ στο παραθυράκι του γκολκίπερ του Εθνικού, για να σώσει τουλάχιστον την ισοπαλία για την Ενωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”HjOFKTvuLaA” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X