ΑΕΚ 4Χ4 στα ντέρμπι, η τελευταία λάμψη του άστρου του Ντουμιτρίου (VIDEO)

ΑΕΚ 4Χ4 στα ντέρμπι, η τελευταία λάμψη του άστρου του Ντουμιτρίου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

maladenis3Τα ντέρμπι έχουν πάντα τη δική τους σημασία. Ακόμα και σε χρονιές που είναι αποτυχημένες, οι επιτυχίες απέναντι στους παραδοσιακούς αντιπάλους της ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δίνουν άλλο πρεστίζ και ικανοποίηση. Και στο τέλος, αυτό ήταν που έμεινε από την περίοδο 1997-98. Μια μέρα σαν σήμερα του 1998, η Ενωση του Ντουμίτρου Ντουμιτρίου νικούσε και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνοντας το απόλυτο νικών στα ντέρμπι εκείνης της σεζόν.

Επίτευγμα μοναδικό, που δεν έχει γίνει ξανά στα νεότερα χρόνια. Και γι’ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους «κιτρινόμαυρους». Ηταν ακόμα μια μεγάλη μέρα για τον Χρήστο Μαλαδένη, που είδε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των Ενωσιτών και έγραψε ιστορία. Επειτα από την υπέροχη ασίστ του Μαρτσέλο, ο Μαλαδένης πέρασε και τον Νικοπολίδη και έπειτα πλάσαρε στην κενή εστία δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν το προβάδισμα τους στον χρόνο που απέμενε. Ηταν η τελευταία λάμψη του άστρου του «Ντου-Ντου», που εκείνη τη σεζόν πήγε να τρελάνει κόσμο και να φέρει την ΑΕΚ σε πρωταθληματική πορεία. Ωστόσο, οι κακές μεταγραφικές επιλογές του Ιανουαρίου και τα προβλήματα τραυματισμών, συν τα ζητήματα απειθαρχίας που έπληξαν την ομάδα, την έφεραν πίσω στην πορεία για τον τίτλο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”0YNfja_3d9I” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X